Ce este Catavit®?

Catavit® este o solutie ce se administreaza sub forma de picaturi dizolvate în apa. Catavit® este un medicament utilizat pentru tratarea cancerului. Se utilizeaza pentru tumorile care au avut o evolutie datorata toxicitatii marite a organismului.

ConfirmăriCa orice produs de asemenea valoare, Catavit® are numeroase confirmări de la pacienţi. Ele sunt importante atât pentru cadrele medicale cât şi pentru noii pacienţi interesaţi de un tratament eficient. În măsura în care demersul nostru poate reduce suferinţa, orice modalitate de prezentare trebuie folosită.
Cancer vezică urinară

Pacientă de 84 ani, căreia nu-i pot fi administrate citostatice sau alt tratamet medicamentos din cauza vârstei. Sângerările s-au redus până la dispariţie. Pacienta se simte mult mai bine.

Tumoră cerebrală temporo-parietală dreapta recidivată

Iniţial după operaţie au apărut recidive. În urma tratamentului Catavit® timp de 8 luni tumora s-a retras mult - este în remisie - constată medicul. Pacientul mai ia doar Temodal dar se simte rău şi se constipă după el.

Cancer la colon-fibrosarcom

Fostă pacientă cu neoplasm la colon, complet recuperată, ne-a recomandat un pacient cu fibrosarcom.

Cancer esofag

Pacientul urmează tratamentul standard cu citostatice. Starea pacientului este vizibil mai bună după câteva luni de tratament cu produsul Catavit®. Pacientul nu a comunicat medicului faptul că urmează şi tratamentul nostru.

Fibrosarcom picior drept

După primele luni de Catavit® administrat unei paciente cu fibrosarcom operat în mai multe rânduri (ultima oară a fost propusă amputarea piciorului – soluţie refuzată de familie) se observă micşorări ale tumorii.

Hepatită B cu ascită

Recuperare relativ rapidă cu tratamentul nostru comparativ cu altele anterioare. Pacienta nu a mai urmat alt tratamet în perioada în care a luat Catavit®.

Cancer stomac

Tumoră formată pe fondul unui ulcer mai vechi. Pacientei nu i s-a comunicat gravitatea bolii de către familie. Urmează tratamentul Catavit® de 8 luni şi situaţia e stabilă cu toate că medicul, după operaţie, a apreciat la 3 luni şansa de viaţă. Pacienta mai urmează cu Tramadol.

Cancer de colon

Nou pacient care doreşte să urmeze tratamentul pentru că a văzut rezultatele bune obţinute cu acesta la un caz asemănător cu al lui.

Cancer de prostată

După un tratament de 4 luni cu produsul Catavit® tumora a scăzut ca dimensiune şi PSA-ul se încadrează în limite normale. Pacientul avea şi probleme cu inima- hipertensiune. A luat şi Coenzima Q10 şi tensiunea e în limite normale. Înainte de a începe tratamentul nostru doctorul considera că boala este scăpată de sub control iar faptul că e bine acum îl consideră “o minune”.

Tumoare craniană-astrocitom anaplazic

Se cere o mărturie de la un aparţinător - cel care ne-a cerut ajutorul acum 3 ani pentru mătuşa sa diagnosticată cu tumoare craniană-astrocitom anaplazic - operat dar recidivat. Pacienta în vârstă de 57 ani nu a mai urmat alt tratament în perioada în care a urmat tratamentul Catavit. În urma tratamentului pacienta s-a recuperat integral.

Limfom non-Hodgkin

Pacientul urmează şi cu citostatice şi interferon, tratamente pe care le suporta destul de greu. După ce a început Catavit®-ul pacientul suportă mult mai bine aceste tratamente, nu mai face febră şi i-a crescut pofta de mâncare.

Cancer intestin şi vezică

Operat în 2 rânduri la intestin şi vezică. În urma tratamentului nostru recuperarea e foarte bună (după primele 8 luni de tratament), nu au mai apărut metastaze. Analizele făcute pe parcurs arată că este vindecat. Recomandăm totuşi continuarea tratamentului pentru a nu apărea recidive.

Metastaze

Pacient cu metastaze, operat de cap de pancreas, rezectie partiala de stomac şi intestin. După administrare CATAVIT pacientului, se constată restabilirea funcţionării normale a aparatului digestiv. Zonă operată, care înainte de începere tratament nu se închidea, acum e corect vindecată. Aderenţele postoperatorii, specifice operaţiilor dificile, s-au retras.

Tumora maligna de cavum

Tumora maligna de cavum (rinofaringe) cu invadarea structurilor nervoase si osoase de la baza craniului (pedunculi cerebrali, sfenoid, cu ramificatii pana la pachetul vascular paravertebral cervical drept. Pacienta, in varsta de 70 ani, urmeaza concomitent terapia alopata cat si tratamentul Catavit. La 3 ani de la inceperea tratamentului pacienta se considera vindecata. [detatii...]

Tumora maligna de cavum (localizare)

Tumora maligna de cavum (rinofaringe) cu invadarea structurilor nervoase si osoase de la baza craniului (pedunculi cerebrali, sfenoid, cu ramificatii pana la pachetul vascular paravertebral cervical drept. Pacienta, in varsta de 70 ani, urmeaza concomitent terapia alopata cat si tratamentul Catavit. La 3 ani de la inceperea tratamentului pacienta se considera vindecata. [detatii...]

Cancer de sân diagnosticat

Pacienta doreste ca înainte de operatia recomandată de medicul oncolog să urmeze un tratament alternativ. Dupa tratamentul Catavit zona dură de la sân, de mărimea unui pumn, devine moale si se micsorează în dimensiune.

Formatiune tumorală la stomac

La investigațiile inițiale se constată că este difuzată în țesutul înconjurător, ceea ce va însemna o operație grea și necesitatea operării unei mari părți a țesutului vecin tumorii. După tratament de 4 luni de zile numai cu CATAVIT, deci fără a mai urma și alt tratament anti-cancer, medicul chirurg constată că tumora inițială este mult micșorată și este delimitată foarte bine de țesutul sănătos, acum neinflamat, fapt ce îi permite să o elimine ușor chirurgical.

Cancer de vezică urinară şi metastaze

Tumoră neoperabilă aflată la intrarea ureterului în vezica urinară, metastazat şi la rinichiul stâng. Pacienta se tratează doar cu produsul Catavit®.

Tratamentul Catavit actioneaza asupra organismului prin stimularea sistemului SECB specific tuturor mamiferelor. Testarile initiale s-au facut pe animale. Stiind aceasta, persoane propietari de animale de companie, ne cer tratametul pentru animalele lor depistate cu diverse formatiuni tumorale.


Formatiuni tumorale la ficat

Cainele in varsta de 14 ani, diagnosticat cu formatiuni tumorale la ficat, urmeaza Catavit de un an de zile. Evolutia cazului a fost buna, fapt confirmat atat de propietar cat si de medicul veterinar..