Nume: M. M.

Mesaj

Lucrez in sistemul de sanatate si doresc pe aceasta cale sa multumesc celor care au ajutat-o pe mama mea sa scape de o grea suferinta. In urma cu 3 ani mama mea a inceput sa aiba mari probleme de sanatate. Primul semn a fost o obstructie nazala diagnosticata ca fiind o rinita hipertrofica si tratata ca atare. Au aparut, mai apoi, ameteli mari cu tulburari de echilibru, diplopie (vedere dubla), strabism.
Am mers la neurolog, oftalmolog, ORL-ist, care au recomandat un CT craniu. Rezultat normal. Mama sufera un an acest calvar, dupa care in disperare repetam un CT craniu.
Rezultat: tumora maligna de cavum (rinofaringe) cu invadarea structurilor nervoase si osoase de la baza craniului (pedunculi cerebrali, sfenoid, iar o ramura a tumorii se intinsese pana la pachetul vascular paravertebral cervical drept). Stiam de existenta Catavitului de la o matusa care avusese cancer mamar si care evoluase bine, asa ca am inceput tratamentul imediat ce am avut rezultatul anatomopatologic si imunohistochimic.
In paralel am urmat si radioterapie pe care a suportat-o f bine, urmata de citostatice si acestea suportate bine, fara greturi, fara caderea parului si alte reactii ale acestor terapii.
A implinit deja 2 ani in martie 2013 de tratament Catavit, mai continua inca dar cu doza mai mica si se simte foarte bine. Au disparut toate simptomele descrise, ramanad totusi cu o ameteala, dar la 73 ani si sanatos tot mai ametesti. In rest duce o viata normala, munceste pe langa casa si astepta ca peste cateve luni sa devina strabunica.

M. M. Asistent medical